Direktlänk till inlägg 31 juli 2009

HJÄLP!!

Av Elisabeth - 31 juli 2009 20:01

JAG HAR INGET ATT STICKA!!!!!!


Har ni sett mina ideer springa förbi, så hejda dem och retunera dem omgående till mig på denna blogg!!!Annars?

Maken bakar pizza, MUMS!!
Barn som kollar på tv

det regnar

det är fredag


(..och jag har inget att sticka... sa jag det??)
 
ANNONS
 
Tantstickan

Tantstickan

31 juli 2009 20:23

Hej och tack för hälsning!!!

Har Du restgarner i ungefärlig liknande kvalitet?

Sticka "lappar" eller domino-rutor och foga samman till en "filt".

Muddar/handledsvärmare ?!


Knyt ihop garnrester till "ett garn" och sticka t ex en trekantssjal.Ju större variation och färgskillnad, dessto bättre - grovleken på garnet kan variera utan att det stör men då kan man få lov att kantjustera och eller byta stickor ibland.

Jag gillar "fri stickning" mer än det som är mönsterbundet....

LYCKA TILL!

PS: Ta med en stickning och kom förbi Abrahamsgården i nästa vecka, då sitter jag där igen.. DS

http://www.tantstickan.se

 
sunna

sunna

1 augusti 2009 00:53

Hej vad kul med en ny blogg. du ville ha tips på större projekt, prova tant koftas följetong på kofta stickad uppifrån och ner. kanonmönster

http://sunnasblogg.blogspot.com

 
Iwona

Iwona

1 augusti 2009 08:13

Då måste alla dina ideer hamnat hos mig :) Jag har massor - 4 pågående projekt, tänker på en kofta till, en kjol, en väst eller två och jag ska sticka sockor också! Sist hade jag gjort det för 23 år sedan - hoppas att det går bra.
Det bara tiden som räcker inte till.
Tack för besöket på min blogg!
Och ha en skön helg!

http://stickterapin.blogspot.com

 
Lillstickan

Lillstickan

1 augusti 2009 13:31

Jag har det ungefär tvärt om. Sitter på landet med ett rosa nystan och ett vitt nystan men tusen idéer. Varför tar man alltid med sig för lite garn?
Jag älskar baskrar, gå in på monsterarkivet.blogspot.com och sök på basker så kommer det upp en jättesöt mönsterstickad basker. Den gick förvånandsvärt fort att sticka. :)

http://lillstickan.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se