Direktlänk till inlägg 17 augusti 2009

Slickade sår

Av Elisabeth - 17 augusti 2009 16:04

Självförtroendet fick sig en liten törn där, när Tant Valborg ratade "DET"..

Men nu så -  ska vi hitta på nått igen...


De projekt jag har på g för tillfället består i:


På stickorna :

  • Hjärtesjalen - har övergått till rundsticka där nu och räknar, sakta men säkert..
  • Ett UFO som jag hittade med garnet Kasper.

Planerade:

  • Sockor till R. Lovade redan i våras att de skulle stickas till en kompis barn, och ett par är klara..Nu ska nr 2 igång
  • Sockor med nått mönster på(Åt mig själv)
  • Vanliga raggisar(Säljs som smör i solsken..)
  • Halsduk åt min Zimon
  • Laghalsduk/mössa åt 17åringen..Han är Göteborgare....

 Klart:

  • Väst till Valborg
  • Barnväst

Har lagt in denna lista under en egen kategori nu!!

Listan kan säkert göras längre, och jag kommer att ta med det nya jag kommer på , och uppdatera lite då och då.

Kan ju stryka när det är klart, och när det flyttas upp på listan..


Förresten så har jag överlevt sommaren!

Nr 1 har åkt åter till skolan, och de övriga börjar i morgon!!

YES!! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se