Direktlänk till inlägg 27 augusti 2009

Garndag=lönedag

Av Elisabeth - 27 augusti 2009 19:49

Skulle bara titta om mönstret fanns hos "min" affär... och tänk - Det gjorde det!!

Sjal, mössa och pulsvärmare i  M&K Eco BabyUll färg 0173...


Sååå fick jag syn på ett UNDERBART garn!!

FAME TREND i blå nyanser!! Jag ser en sjal, eller en härlig basker i detta garn ....

Vad tror ni??


Annars så har jag ont i kroppen,halsen samt fryser som en toka - har INTE tid med att bli sjuk, eftersom jag jobbar hela helgen...Är ledig på måndag och börjar nya jobbet på tisdag.Kommer att sakna alla tokiga kamrater på avd, men jag får ju träffa dem ibland eftersom jag ska vara på sjukgymnastiken.


 
ANNONS
 
Eva

Eva

30 augusti 2009 18:23

Villket bra namn ! Teflonminne...ler !
det ska jag komma ihåg.
Härliga garner.
Ha det gott !

http://urmoderns.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se