Direktlänk till inlägg 29 augusti 2009

Inspirerad!

Av Elisabeth - 29 augusti 2009 13:41

Ideér som flyger...

Efter att ha läst massor av bloggar, så har jag äntligen hittat KÄNSLAN !

En underbar känsla -och de senaste dagarna (mellan febertoppar ochont i halsen) så har jag gjort klart:

  • Ett par småsockor i Carro Magic
  • Ett par sockor med hålmönster i skaftet i stlk 33 -34 ca..
  • påbörjat en mössa i mönsterstickning

 Har massor av ideér, och jag vill så mycket!!

frågan är hur mycket man hinner med innan man tappar gnistan igen...;)


TREVLIG HELG!

 
ANNONS
 
Mormors bod

Mormors bod

30 augusti 2009 17:34

Receptet är att aldrig låta stickningen bli liggande. Blir det trist; börja på något nytt och ha många parallella projekt på gång. Ju mer man stickar desto mer inspiration får man och desto bättre blir man även på hantverket, som i sin tur ger ännu mer inspiration. Jag lovar, har hållit lågande levande i flera år nu och den brinner starkare än någonsin. Fast jag är ju bortskämd förstås med att ha all tid i världen och kan lägga all energi på stickor och garn (är långtidssjukskriven med stresskada).

http://mormorsbod.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se