Direktlänk till inlägg 22 september 2009

Byte!

Av Elisabeth - 22 september 2009 18:59

Har anmält mig till ett byte på  Stickas hemsida!!

Kolla in den och gå med ni också...  

  

Tycker att den verkar lite spännande...
Har vart och hämtat mina glasögon idag, och hoppas på att den jäkla huvudvärken

 ska ge sig snart.Jag fick lite sponsring via jobbet, eftersom jag jobbar mer än två

 timmar per dag vid datorn....Man får vara glad för det lilla...


Kameran strejkar - ska försöka fixa lite bilder på lite av de sakerna som är på gång.

Ha en trevlig kväll- för det ska jag ha med min man och barn!!


KRAM 
ANNONS
 
Mormors bod

Mormors bod

26 september 2009 23:14

Såg fram emot det där bytet också...men NEJ, inte CHOKLAD som jag inte tål! En chokladbit = 4 dagars migränanfall värsta sorten. Får stå över tills nästa gång. Glasögon är ingen billig historia och jag behöver också nya. Bytte för bara 1½ år sedan och nu är det dags igen. Borde vara subventionerat via sjukförsäkringen tycker jag. Vi måste ju ha dem för att kunna jobba och slippa ligga samhället till last (som jag förstås gör ändå som är både långtidssjukskriven och arbetslös...ooops!!)

http://mormorsbod.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se