Direktlänk till inlägg 21 oktober 2009

EFTERLYSNING!! OBS!!!

Av Elisabeth - 21 oktober 2009 16:51

Glad blev jag i dag när tidningen "KREATIV STICKNING" kom hem till mig...

Hittade den förra året, och hade missat de första två nr, men sedan är jag trogen köpare -

Jag gillar när det är på svenska, (även om jag nu har börjat snegla liiiite åt engelska beskrivningar.)

Hur som helst -  för ett par dagar sedan hittade jag nr 2 på TRADERA! och fick den dessutom!!


Bara nr 1 kvar..

Någon som har den, och kan tänka sig att sälja den?

PLEASEEEEEEEE????


  

 
ANNONS
 
Rosenvante

Rosenvante

24 oktober 2009 10:28

Hej
Kul att du hittade till min blogg.
Verkar som vi har en hel del gemensamt, 4 barn, 4 djur och stickning. Så traderaköpare förståss.
Jag återkommer.

http://rosenvante.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se