Direktlänk till inlägg 21 november 2009

Jag vann!!

Av Elisabeth - 21 november 2009 18:43

Från att aldrig vinna, till att vinna två ggr samma månad!!

Livet kan vara härligt!!

 

Tack snälla  

 ANN 

("Tänk om jag ändå hade en blogg" )

 

 för en rolig tävling!!


Priset är en AMIGURAMI (Älgen Edgar)

från

 

 SALABIM


Håll utkik- hon utlovar tävling till första advent!!

(Ja, jag LOVAR att visa Edgar när han är klar!!)

 
ANNONS
 
Rosenvante

Rosenvante

21 november 2009 19:27

Grattis, så kul. Kanske du ska försöka dig på att köpa en lott nu också när guldregnet ligger över dig.

http://rosenvante.blogspot.com

 
Ingen bild

Lillasyster yster

21 november 2009 22:46

Vad härligt :)
Det är alltid kul att vinna saker ^^
Vad var det för adress till din och mammas sida???
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se