Direktlänk till inlägg 27 november 2009

Middag

Av Elisabeth - 27 november 2009 17:47

 Efter att maken vart arbetslös i snart 7 månader, så har han nu fått jobb!!

Det firas med att äta middag ihop på tumanhand..

GRATTIS ÄLSKLING!!

     

Vidare har jag fixat paketet till min hemlisvän, och konstaterat att nästa paket måste nog bli en storlek större..
Det jag gjorde i dah är snyggt tejpat för att hålla ihop...

Hoppsan..

 

Jag väntar ivrigt på min Amiguramivinst!!

Vill ju fixa med den!

 

Mönster och garn till ett par vantar i ecoull samt en vinröd basker har anlänt idag..

 (från Tradera.shhhhhhh säg inget va?)

Det känns nästan lite kallt i luften i dag  -

undrar om vi får lite av den varan som min hemlisvän säkert brukar ha där uppåt i landet..

 

 

 
ANNONS
 
Chatrine

Chatrine

27 november 2009 18:15

GRATTIS Till Jobbet Micke!! Underbart att det löst sig för er.. Och ni är helt klart värda en middag på tu man hand.. TREVLIG HELG!!!

http://gluttgirl.blogg.se

 
Rosenvante

Rosenvante

27 november 2009 21:16

Härligt. Har hört och förstått hur svårt det är att få jobb. Grattis, till er båda får man säga. Hoppas ni hade en trevlig kväll och att maten var riktigt god.

http://rosenvante.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se