Direktlänk till inlägg 28 november 2009

Julklappar åt andra och åt mig...

Av Elisabeth - 28 november 2009 10:59


Detta är eventuellt två julklappar - Baskern är i djup plommonlila i Sandnesull, och vantarna i Ecoull..

 

 

 

Från att ha stickat i enbart billiga syntet garner( som jag fortfaarande använder) så föredrar jag naturgarner!!

 

Jag drömmer om ett vackert flerfärgat NOROGARN, eller ett KAOUNIGARN

och även detta  står högt på min lista -

kanske allra högst!!

  

Ett Knitproset...

 

För er som läste gårdagens inlägg så..

Maten var kanongod!

 

 
ANNONS
 
Rosenvante

Rosenvante

28 november 2009 18:24

Det blir säkert väldigt uppskattat. Hoppas du får nått av dina önskningar i uppfyllelse.

http://rosenvante.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se