Direktlänk till inlägg 30 november 2009

Älgen Edgar

Av Elisabeth - 30 november 2009 19:36

Detta ska bli ÄLGEN EDGAR

Hoppas jag ialllafall...

 


Vidare så har baskermössan avslutats(ska bara blockas) samt snart vantarna med...

Ska nog bita lite i REVONTOULISJALEN sen...

Vill ju ha den till jul, men det får jag nog glömma.

Mönstret djävlas bara -

men skam den som ger sig!!

 

Imorgon ska jag posta paketet till min HEMLIS!

Får se vad hon sägerom det..
 
ANNONS
 
Rosenvante

Rosenvante

30 november 2009 21:55

Ska bli kul och få se den klar

http://rosenvante.blogspot.com

 
Ann

Ann

30 november 2009 23:05

Så kul att han äntligen har landat! Tänkte mailat dig igår och frågat om han kommit fram men läste då i din blogg att du fortfarande väntade.

Har en ny tävling i min blogg nu, fast vinsterna är redan stickade och klara... =)
http://annsann.wordpress.com/2009/11/29/tavla-och-vinn-en-tubhalsduk/

Lycka till med Edgar!

http://annsann.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se