Direktlänk till inlägg 14 december 2009

Hemlispaket nr 1 !!

Av Elisabeth - 14 december 2009 18:08
När jag kom hem i dag så låg en avi från min hemlis på golvet!! 

Snabbt som ögar så fick sonen hämta det och

 

KOLLA!!!
Ett nystan  

KAUNIGARN!!!

 

Garnet med stort

 G,  

i en underbar höstgul färg!!

Ohhh, vad ska  det bli??

 

Vidare så en  

ÄNGEL 

(Hur visste du,hemlis att jag älskar änglar?)

som genast är utsedd till min skyddängel

Sist men inte minst av allt -

 

CHOKLADBILAR från AHLGRENS... 

mmmmm, så gott..

Hemlispaket nr 1


Med i paketet fanns ett sött kort, som var så hemligt att avsändaren skrivit

med blå penna på SVART PAPPER!!

Hmmm...

Ledtrådar för tillfället är:

  • Brukar vara till Lalandia med familjen
  • Runt paketet finns tidning som jag tror tillhör södra sverige..
  • Poststämpel? Ingen läsbar..

ohhh..

bara att leta vidare bland bloggar..


TACK MIN HEMLIS FÖR ETT UNDERBART PAKET!!

 

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se