Direktlänk till inlägg 30 december 2009

Avgipsad!

Av Elisabeth - 30 december 2009 13:25

Dagen började bra, med 24 minus och en bil om vägrade starta...

8 mil till ortopeden...

Tur att mamma och pappa finns!

 

Väl nere( med två minuter till godo) så blev jag avgipsad och röntgad på nolltid -

SEN

..Fick vi vänta och vänta...

 

För att så småningom få dommen -

INGEN FRAKTUR!!!

 

dr kunde nästan ha fått en puss av mig på plats, så

skönt var det!!

Däremot en kraftig stukning/muskelbristning då jag är svullen

och öm än.

Vila tills på måndag, belasta till smärtgräns och börja jobba sedan MED handledsskydd och fotledskydd..

 

Jag är SÅÅÅ GLAD(!!!!) att jag blev av med gipset och kan komma igång med allt igen (Läs med stickningen..)

        

 
ANNONS
 
Rosenvante

Rosenvante

30 december 2009 19:44

Då får man säga grattis då.

http://rosenvante.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se