Direktlänk till inlägg 20 januari 2010

Award!

Av Elisabeth - 20 januari 2010 21:09

Jag har fått en AWARD!!

Tack snälla

 ROSENVANTE


   

 Med denna medföljer ett ansvar att:

 

 -Kopiera awarden till min blogg!

- länka till personen som gett mig awarden!
- berätta 7 intressanta fakta om mig själv!-
- välj 7 andra bloggar som jag vill ge awarden till!
- länka till deras bloggar!
- lägg en kommentar i deras blogg att jag gett dom denna award!
7 Fakta om mig själv? Hjälp...
  • Älskar att ge mina vänner och de jag har omkring mig blommor eller paket - även utan orsak!
  • Har en kattuppfödning(vilande just nu) av Bengaler
  • Avskyr att bara sitta och inte göra något - därför är stickning så bra!
  • Är fruktansvärt dålig på att sy på maskin( det får maken göra...)
  • Hatar att åka över broar...därför är det minimal risk att det blir någon resa till Öland..
  • Älskar Kexchoklad!
  • drömmer om att resa runt i Australien

Så sju bloggar:

SKAPARLUST

CECILIAS HANDARBETSKORG

TÄNK OM JAG HADE EN BLOGG

Dessa är de jag kommer på nu- får fylla på..

 


 
ANNONS
 
Rosenvante

Rosenvante

21 januari 2010 07:04

Att du hade katter visste jag, men att du hade hållit på med uppfödning var nått nytt. Lite spännande att få lite nya fakta om sina bloggvänner är det allt.

http://rosenvante.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Kategorier

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

Fråga mig

0 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ varpans med Blogkeen
Följ varpans med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se