Direktlänk till inlägg 23 januari 2010

Bio och baravaratid...

Av Elisabeth - 23 januari 2010 10:48

Jag och maken var på bio i går, och använde de

biobiljetter som jag vann av

 CECILIA 

förra veckan.

Det var underbart att få göra en snabbladdning av  batterierna och få bara vara med maken!

"Luftslottet som sprängdes" blev det, eftersom maken gillade   

de  första två i serien så .

Betyget? Tja, den är sevärd - knyter ju ihop påsen på något sätt -
men segare än de andra...

        

Dagen i dag kommer att bestå av P99 i innebandy(nr 3  av barnen)hemmamatch .

Vi håller tummarna för er!

Sedan blir vi bara hemma tror jag.

Ska sticka lite -det har vart lite sådant nu den sista veckan..

Kanske ett glas vin, eller en öl..

 

Mina föräldrar är guld värda - de ringde häromkvällen

(ok då, pappa ringde och mamma var i bakgrunden ) och

frågade om vart man kan hitta detta

KNITPROSET..

 

Jag berättade och så kom det:

"Beställ ett, så betalar vi..."

Så nästa vecka har jag ett eget set !!

Tack snälla mamma och pappa!!


 
ANNONS
 
Rosenvante

Rosenvante

23 januari 2010 12:38

Regnar viss en hel del guld över dig just nu. Hoppas att det ordnar sig jobbmässigt också framöver.

http://rosenvante.blogspot.com

 
Cecilia

Cecilia

23 januari 2010 17:05

Oh, så skönt med föräldrar som tänker ut sådant! Hoppas stickorna kommer snart, sånt kan lysa upp tillvaron en stund!

http://cecilias-sida.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Kategorier

Presentation

Senaste inläggen

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

Fråga mig

0 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ varpans med Blogkeen
Följ varpans med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se