Direktlänk till inlägg 24 januari 2010

Funderar

Av Elisabeth - 24 januari 2010 12:31

..på nästa projekt..

Tror att det blir en till Revontuli, men är inte säker än.

Om det blit det, så blir det i FAME TREND,blåa nyanser. har nämligen två nystan av det -bra att försöka uppfylla ett av löfterna jag gav vid nyår..

Minska på garnförrådet!!


Det blev vinst för P99 i går, och de spelade en kanonmatch!!

Spelet flöt på otroligt bra!!

 

Januari är snart slut, och årets segaste månad
börjar, trots att det är den kortaste

av de alla..
konstigt egentligen..

 

Veckan som kommer är stressig med möten,
Aktiviteter åt alla håll,packning och besök
av släkt.
Dessutom så gör jag sista veckan på
jobbet -sedan ska jag stämpla!

Det blir en ny erfarenhet måste jag säga..

 

  

 
ANNONS
 
Cecilia

Cecilia

24 januari 2010 15:03

Att stämpla låter ju trist och kan delvis vara det, har en del måttligt lustiga minnen av personal på Arbetsförmedlingen... Ser man inte änden på det heller är det förstås tungt, för mig blev det lite mer av en paus, en chans att vara "bullmamma".

http://cecilias-sida.blogspot.com

 
Rosenvante

Rosenvante

24 januari 2010 15:44

Jag tycker november är värst. Februari är ju en månad som brukar segla förbi mot ljusare tider och så är den så kort också.

http://rosenvante.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se