Direktlänk till inlägg 25 januari 2010

Hemlispaket

Av Elisabeth - 25 januari 2010 17:29

fick jag idag!!

En påse med

KEXCHOKLAD

samt en rolig bok

"Roliga stickboken"

och ett jättefint kort!!

 

Jag tackar och bockar, och ska ta kort sedan!!

 

Ledtrådar?

Kävlinge står det på stämpeln på paketet, och du heter

IDA...

nu blir det att leta efter dig....

 

 

  
ANNONS
 
Rosenvante

Rosenvante

25 januari 2010 18:27

Nån har i alla fall läst på ordentligt. Du skrev ju under awarden att du älskade kexchoklad.

http://rosenvante.blogspot.com

 
Anna

Anna

10 februari 2010 23:13

hej hej! :)

hittade hit via stickamera.se och kikade lite hos dig. vad kul det verkar med de där hemlisbytena, jag måste gå med i det nästa gång det dyker upp!:)

kika gärna in hos mig, har nyligen startat min pysselblogg så det kommer mera efter hand.

hälsningar Anna

http://virkastickasy.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se