Direktlänk till inlägg 29 januari 2010

Arbetslös

Av Elisabeth - 29 januari 2010 16:48

Sällar mig till den stora skara av arbetslösa på måndag...

gjorde sista dagen idag..

Saknar bästaste vännen på jobbet redan - en "dam"
(Sorry I att jag kallar dig dam   )

med ett hjärta av guld, och underbar humor!!

 

Smet snabbt från fikat på avd i dag, innan allt kramkalas
började -jag har klarat mig utan tårar än, och I och jag har

ruskat av oss att det var sista dagen idag.
Har lovat att kika förbi på månda efter jag vart på

AF, för rapportering..

BLÄÄÄÄ...

 
ANNONS
 
Cecilia

Cecilia

29 januari 2010 19:35

Själv hejdåandet är ju bara det en plåga!
Har inga bra uppmuntrande ord att säga som inte blir odrägligt klämkäcka, kan bara hoppas du får att göra med bra folk på AF och att det löser snabbt med nytt jobb!

http://cecilias-sida.blogspot.com

 
Rosenvante

Rosenvante

30 januari 2010 12:51

Håller med Cecilia. Hoppas du får nån vettig person på AF som kontaktperson.
Lycka till

http://rosenvante.blogspot.com

 
Ida

Ida

31 januari 2010 16:43

Hej!

Du har en award att hämta på min blogg. Hoppas att din upplevelse av arbetsförmedlningen blir bättre än min =)

http://kidassticksida.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se