Direktlänk till inlägg 5 februari 2010

Knitpro

Av Elisabeth - 5 februari 2010 07:00

Mitt Knitproset har kommit!!

 

Jag har klappat på dem, kollat och fixat...

Nu ska det bara ordnas med något att sticka!!

samt ta kort på de två saker jag har färdigställt tidigare i veckan.

 

Son nr ett är hemma nu från sin skolresa till Järvsö..

Son nr två är förkyld

son nr tre har innebandy i helgen ovanligt va)

son nr 4 bara är

Maken fyller år i helgen

och jag?

 

Jag har klarat av första veckan som arbetslös..

 

Inte illa tycker jag..

 

     

 

Även om jag kännner mig som kossan i bilden...

 
ANNONS
 
Rosenvante

Rosenvante

5 februari 2010 16:29

Tur du har nått du kan vara glad över i alla fall. Härligt paket med stickor, som även jag vill ha.
Ni får mysa lite i helgen och fira maken .
Ha det gott

http://rosenvante.blogspot.com

 
Cecilia

Cecilia

5 februari 2010 18:46

Ah, vilka stickor! Hoppas ni får en bra födelsesdagshelg!

http://cecilias-sida.blogspot.com

 
Ingen bild

mary-ann

16 februari 2010 23:14

fick hem mina för en mnd sen..såå underbara :)satt o bara tittade på dom en lååååång stund efter jag hade packat upp dom :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se