Direktlänk till inlägg 10 februari 2010

FO:n och magkatarr

Av Elisabeth - 10 februari 2010 07:36

Bilder på FO:n, men inte på katarren

 

Januaris sockor, även om jag inte är med i sockklubben...

Lite annolunda häl, men så sköna!!

     

 

Tröja i BABYMARINO

 

  Min REVONTULI i Fametrend!!

Är så nöjd med den..

Har pärlor i spetsarna på den..

    

        

Annars?

Tja, min magkatarr jävlas - tror att det är dags

att söka  för den.

Inget jobb i sikte men det kommer säkert.

 

Har hittat några sjalar jag vill sticka, men kan inte skriva ut mönstret!!

Skrivaren strejkar....

Feather and Fan, Travelling women, Haruni och Ishbel

(finns hur många som helst men detta är ett axplock bara)

 måste försöka hitta någon som kan förbarma sig

över mig och hjälpa mig med det..

 

Ha en trevlig dag!!

 
ANNONS
 
sunna

sunna

10 februari 2010 10:51

Sockarna vart ju kanon och vilken fantastisk sjal du gjort

http://sunnasblogg.blogspot.com

 
Cecilia

Cecilia

10 februari 2010 16:37

Revontuli blev väldigt vacker, härliga färger!
Magkatarr är inte bra! Jag tycker det brukar lindra att äta gurka, vet inte om det bara är jag som är så konstig?! :-)
Hoppas det blir bättre snart!

http://cecilias-sida.blogspot.com

 
Rosenvante

Rosenvante

10 februari 2010 18:58

Vilka härliga strumpor. Ja, det andra är jättefint också så klart.
Magkatarr är inte roligt. Är du stressad för jobb eller får du det av maträtter?
Jag käkar Rennie, och Minifom. Jag åker dit av vissa maträtter och då är det kört. Då har jag jobbigt i flera dagar med gallkramper och mycket syra, fy tusan va jobbigt det är.
Hoppas det ger sig för dig.

http://rosenvante.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se