Direktlänk till inlägg 17 februari 2010

Te och Garnbyte

Av Elisabeth - 17 februari 2010 11:05


Jag  är med i Te och Garnbyte, och fick

ett så härligt paket ifrån

MARI

Tack snälla - ska klappa och fundera hur garnet ska användas

Tee´t ska avnjutas tillsammans med en bra bok!!

TACK SNÄLLA!!!

 

  
ANNONS
 
Mari G

Mari G

17 februari 2010 12:51

Hej

Va bra då vet jag att paketet kommit fram som det ska. Hoppas du kan hitta på nåt med garnet. Teét är underbart gott, har det själv :-).

ha det bra
Mari G

http://marig-about.blogspot.com

 
Rosenvante

Rosenvante

17 februari 2010 18:39

Härliga garner. Kul med byten. Jag dricker ju inte the, så det kan jag inte vara med i. Ska ha bättre koll på annat så jag inte missar igen.

http://rosenvante.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se