Direktlänk till inlägg 23 februari 2010

Frånvarande

Av Elisabeth - 23 februari 2010 09:09

Vart utan telefon och internet sedan torsdags morse...

Jubel i dag när allt funkar igen!!

 

Tack alla för lyckönskningar på nya jobbet..

Börjar med upplärning i morgon och resen av veckn - sedan går jag igång

på min "rad"..

Jag var upp och träffade min nya chef i fredags, och fick mitt schem - och vilket KANONSCHEMA!!

Iallafall för att vara 75%, och när man pendlar.

Jag har en chans att komma upp i heltid tack vare många ledigheter!

Nu är det nervöst...

Mycket att lära sig -  det ärju inte alls som inom det

jag har vart i innan!!

 

KRAM

 
ANNONS
 
Rosenvante

Rosenvante

23 februari 2010 19:04

Härligt att det ser så bra ut och att du redan börjar i morgon. Lycka till och kör försiktigt

http://rosenvante.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se