Direktlänk till inlägg 25 februari 2010

hallå

Av Elisabeth - 25 februari 2010 09:37

Ska snart i väg till JOBBET!!

Oh, så intressant, stressigt och HÄRLIGT att träffa vuxna

varje dag igen..Andra då än min familj..

 

Idag går jag kväll(till 22), och blir då kvar hos lillebror istället för att ta mig hem..börjar ju 7 i morgon igen så det känns bara som onödigt åkande.

Ovant att inte komma hem till familjen bara, men det får gå.

 

Ett stort GRATTIS till en bra vän som fått sin sladdis

i går -  en kille på 3650gr ocg 51cm lång.

så synd att jag inte visste att hon åkt in eftersom jag jobbade

två våningar upp!

Ska inspektera godingen på måndag iallafall!!

 

Ska åka lite tidigare i dag, eftersom jag

ska kolla in

 UPPLINGS GARN

i Västerås, för att fixa det sista till

GARN OCH TE BYTET!

Kan ju passa på att kolla efter garn till SOCKGARNSBYTET

med..

 

Ett JÄTTETACK till min hemlisvän, som skickade så mycket fint till mig!!
Vackra sockmönster på engelska, och ett riktigt

"BLI GLAD GARN"

Blir bra att sticka på tåget!!

 

Ha en bra dag nu..

Det tänker jag ha!!

 

PS

Dagens ros går till mina föräldrar:

TACK för att ni finns!!

 

   
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se