Direktlänk till inlägg 28 februari 2010

Upplings garn

Av Elisabeth - 28 februari 2010 08:45

Var jag in i i torsdags...

Jag skulle handla till garnbyten.

Tjopling-

Inget till garnpaketen, men lite till mig...

2 par Knitpro strupstickor, samt tre nystan

DROPS DELIGHT

 i gröna nyanser..

 

Sicken tur att paketen nästan är klara

ändå -

ett ska skickas i dag, och det andra under veckan..

Det blir fler besök i den mysiga lila butiken iallafall!!

 

Gårdagen var i BORLÄNGE, med mamma, syster Yster

samt svåger Aktersnurra.

Vi kan Kupolen nu -

jag lovar.

 

Det var dock lite stäckt att åka hem i

snökaos och mycket tokigt folk som var ute

på vägarna.

 

Sista februari i dag-

 den tråkigaste månaden är över!!

Nu går vi in i mars och vi ska väl åtminstone

 kunna drömma om en vår igen!

(Även om det verkar långt bort  - snöar för fullt här..)


KRAM

 
ANNONS
 
Rosenvante

Rosenvante

28 februari 2010 10:35

Men det är väl ändå kul att få lite själv också.
Snöar! Här är så grått och diset hänger verkligen i luften och det tööööööar. Isgator så det är svårt att gå, borde nog köpa broddar så man står stadigare.
Nu håller vi tummarna att mars går fort så vi får vår snart.

http://rosenvante.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se