Direktlänk till inlägg 16 mars 2010

Resa

Av Elisabeth - 16 mars 2010 17:04

I morgon åker vi

(mina syskon och jag samt pappa)

till Finland för att träffa vå tre år äldre syster

med barn- för första ggr....

Mina nerver ligger utanpå min kropp av

nervositet och spänning.

 

Båten går i morgon kväll 20.10, och vi är

framme i

Åbo 7.30 på torsdag.

Då väntar tre timmars bussresa till Tammerfors.

Framme ca 11.30 på torsdag fm....

Vi är hemma igen på söndag middag.

 

Det är första gången jag åker utan mina barn/maken någonstans(förutom under separationen för 10 år sedan). Jag har vart utan antingen  barnen eller maken , men

inte både ock...

Jag kommer att sakna dem vansinnigt mycket.

 

 

På stickfronten åker sockorna till xxx med  - har en kvar att göra, samt sjalen

"TRAVELLING WOMEN"

(passande, eller hur?)

 som jag har börjat på, och tycker är ganska

fridfull att sticka på..

 

Ska försöka blogga via sms, eller

låna en dator så jag kan skriva något..

 

KRAM annars...

 
ANNONS
 
Cecilia

Cecilia

16 mars 2010 19:13

Travelling woman låter som det perfekta valet!
Ha en härlig resa!

http://cecilias-sida.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se