Direktlänk till inlägg 16 april 2010

MMS-bloggning

Av Elisabeth - 16 april 2010 09:34

ÄNTLIGEN!!

Jag är inte snabb dessa dagar men nu så kommer bilden på

TRAVELLING WOMAN,

modell stor!!!

 

Ska leverera den i dag, så får vi se vad de tycker...

 

Annars?

Fullt upp - hinner inte med mig själv - än mindre med min man...

Vi firade 20 år här i veckan och fick så fina rosor - gula med röd kant..

(Mina favoriter!!)

Önskar bara att jag fick lite egentid med honom snart.. 
ANNONS
 
Cecilia

Cecilia

16 april 2010 10:51

Om någon levererade en sådan Travelling woman till mig skulle jag helt klart bli glad!!! :-)
"Egentid med mannen", vad är det?! :-D
Känns som vi springer om varandra hela tiden! Man kanske bara borde planera in det...

http://cecilias-sida.blogspot.com

 
Ingen bild

Chatrine

16 april 2010 13:50

De rosorna är min favorit också..
De heter cirkus rosor..
Vi hade dem på Maximilians kista,
och sen hade jag dem i min brudbukett..
GRATTIS Till Era 20 år Tillsammans.. =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se