Direktlänk till inlägg 16 april 2010

Tacos hos vänner

Av Elisabeth - 16 april 2010 16:48

Kan med

GLÄDJE(!!!)

tala om att min man har fått vidare

anställning nu!!

Gissa om det känns bra..

Både för honom och mig

Jag har därmed kunnat införskaffat ett stycke

bättre beg. bil som bara är

MIN.

(Det känns minst lika bra det.)

 

Mindre roligt den kommande veckan:

Son nr 1 ska på rättegång nästa fredag.

detta pga av rånet som var i höstas emot honom
och två kompisar.

Det var fyra stycken (Två killar och två tjejer)
som knivrånade S samt
vänner, men bara två av dem blir åtalade-

(tjejerna)
eftersom killarna var under 15 när brottet begicks.

Känns rent av fördj...

 

Jag håller tummarna nu för att allt går bra -

känns lite jobbigt när han bor på internat, och förövarna

bor i närheten...

 

 

Annars?

Jag önskar en bekant stort

LYCKA TILL

på sin nya arbetsplats!

Hon har ett stort hjärta(som sin mor)
och engagerar sig så mycket
som fosterfamilj, pluggar samt har
ett nattjobb nu med..

 

Fanns det fler som er

C o T

vore världen en
riktigt bra plats!!

 

Ha en trevlig kväll nu!! 

 

 

 

 
ANNONS
 
Cecilia

Cecilia

17 april 2010 10:03

Oj!
Det var mycket på en gång!
Stort grattis till jobbet!
Och till bilen!

Håller tummarna för att allt går bra för din son, jobbigt men väldigt viktigt med rättegången!

http://cecilias-sida.blogspot.com

 
Chatrine

Chatrine

18 april 2010 19:57

Tack så jätte-mycket..
Det är inte utan att man är nervös..
Ska dock bli intressant att prova att jobba natt..
Vad blev det för pärla du får åka runt i?!? =)

http://gluttgirl.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se