Direktlänk till inlägg 19 april 2010

Pärlan

Av Elisabeth - 19 april 2010 07:28

Jag har ju då köpt en bil..

En vit bil..

Hur dum får man va´?

Vet ni på en skala hur lortig

den blir så fort man gör något???

Nåja  - bagateller antar jag..

En sak som inte är bagatell är dock musik -

eller bristen på musik..

Den har bara radio och bandspelare...

Radio i all ära, men att sitta och åka själv,

utan den musik/ljudbok man vill ha??

Måste åtgärdas

SNARAST!!

 

Jo, förresten...

Pärlan är en Vit(?) Nissan Almera -99


 
ANNONS
 
Rosenvante

Rosenvante

19 april 2010 19:40

I dessa dagar spelar det nog ingen roll vilken färg man har. Jag har en mörk grå och den är alltid skitig, jag menar verkligen alltid. Men jag kör ju varje dag och det är ju skitigt på vägarna.
Men musiken får du ändra på bums nu när du kör så långt.

http://rosenvante.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se