Direktlänk till inlägg 27 april 2010

Gladbilder

Av Elisabeth - 27 april 2010 08:44

Denna bukett fick min man när han fick provanställningen..

(Av mig och barnen)

Den doftar ljuvligt!!

 ..Och så här mysigt har två av mina missar det i vår säng nu..


Annars blir dena lediga dag att bara ta det lugnt...

Gårdagen var jobbig, men de gjorde bra ifrån sig,

sen får vi se vad rätten säger..

De tar tydligen ett bra tag innan dommen kommer eftersom det var fler åtalspunkter..

 

Man blir så frustrerad av allt bara..

Så unga, och förstör sina liv så totalt..

 

Ha en bra dag alla glada..

Det ska jag försöka ha

 

 
ANNONS
 
Chatrine

Chatrine

27 april 2010 18:18

Vi har nyss fått papper av åklagaren i vårt fall, och ska skriva och säga vad vi vill ha i skadstånd..
Det är ganska svårt att bedömma, men han ska inte få komma undan gratis med det han gjorde..
BTW så är er mörka katt väldigt lik våran Rolf här hemma.. =)
Dock är han inte lika lugn, som eran verkar vara.. =)

http://gluttgirl.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se