Direktlänk till inlägg 28 april 2010

Stickning

Av Elisabeth - 28 april 2010 10:07

Det går lite segt just nu med at sticka.

jag håller på att joba på min

GRÖNA REVONTULI,

 och det går sakta framåt.

Har lite olika UFO:n, men den där

inspirationen finns inte riktigt.

 

Vet inte om det har med att göra att

det är så mycket i mitt liv just nu..

Antagligen...

Men jag vill också hitta något kul att sticka -

kanske något till mig själv nu..

TIPS??

 

Annars?

Tja, Mora och BUSTERCUP står på schemat till helgen,

med son nr 3.

Nr 1 ska på fest(I Tumba eller Borlänge)

Nr 2 ska sova hos flickvännen(Betoning på vän, de

är bara på G   än så länge.)

Nr 4 ska vara hos sin mormor.."Jag ska hjälpa henne mamma..."

 

MEN

först ska jag jobba två kvällspass, och sedan en dag

innan vi ens kommer så långt att komma till Mora!!

 

 

 

 
ANNONS
 
Cecilia

Cecilia

28 april 2010 16:58

I Tumba ELLER Borlänge? :-)

När jag inte har inspiration för sickningen så är det nästan alltid för att jag har för mycket på gång, det låser sig då. Men jag verkar vara ensam om detta.

Sticka något enkelt, är mitt tips, grytlapp eller diktrasa, så släpper inspirationsbristen!

http://cecilias-sida.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se