Direktlänk till inlägg 19 maj 2010

Tapeter

Av Elisabeth - 19 maj 2010 17:33

Kommer det upp nu!

Min man är så duktig och kör ett race!!

( ska uppdatera med  bilder sen...)

lika glad som i går är jag-

Kom till jobbet och konstaterade att jag får

vara kvar året ut!!

Tack för det LANDSTINGET

 

Min sjal går långsamt framåt -

hoppas på mycket presenkort på

lite garnaffärer på söndag..

Gärna på nätet

typ

 

GARNKORGEN

 

eller

 

TRE STICKOR

 

Jag närmar mig det magiska

40 strecket..

(nåja - två år kvar..)

så lite kan man väl hoppas på..

Naturligtvis så har jag min långhelg

på jobbet..

Fre tom mån...

ha en trevlig kväll!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se