Direktlänk till inlägg 31 maj 2010

Revontuli i grönt....

Av Elisabeth - 31 maj 2010 18:38

Tänkte helt lugnt ta lite bilder på min

REVONTULI...

Det gick väl så där -

min Divan

ÄLSKAR

när matte gör en koja

åt henne!!

 


Hon ligger lite fint gömd under där -

med lite vilja så ser man henne...

 

Sjalen är jag nöjd med...

Garnet är jag lite tudelad om...

DROPS DELIGTH..

både gillar det och inte...

Till sjalar- ja

Till sockar?

njaaa...

 

Men vist blev den fin??

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

http://rosenvante.blogspot.com/

31 maj 2010 19:35

Tycker det är en av de vackraste sjalar jag sett stickat i det garnet. Väldans fin färg. Har läst flera som har haft svårt för garnet. Jag har inte testat, blir lite tveksam när man läser så mycket negativt om det.

 
Cecilia

Cecilia

1 juni 2010 09:52

Jättefin, både sjal och katt! :-)
Håller med dig om garnet, bra och vackert till sjalar men otänkbart till sockar!

http://cecilias-sida.blogspot.com

 
Anta

Anta

22 juni 2010 22:23

Snygg sjal. Härlig färg. Jag har oxå lyckats sticka en men mycket färgglad sådan, rolig stickning.

http://antasstickningarochhundar.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se