Direktlänk till inlägg 12 juli 2010

Mera semester!!

Av Elisabeth - 12 juli 2010 09:00

Detta har min vecka bestått av,

förutom ett sjukt barn(Feber, halsont, pencillin

som inte tog osv...)

Tråksockor (som MARIE uttrycker det...)  

Fördelen är väl att det försvinner

en hel del rester nu.

 

MEN

 

Jag MÅSTE

hitta något annat att sticka..

Funderar på en Revontuli

igen, men det skulle ju vara kul

med någon annan.

 

Jag har ett UFO i form av

CANDLE FLAME.

Urtråkig, men snygg...

 

Vill ni titta på något snyggt så kika

in hos

MORMORS BOD

 

Kola sjalen hon

"bara"

fixade till....

Såå vacker!!

Jag älskar den verkligen!

 

Vidare-

Att det är tropisk värme

har väl ingen missat tror jag.

 

Son nr 1(18 åringen)

har sin nya sovplats bakom tvätten -

på balkongen!!

 

  

Kan ni se honom??

jag ser ett litet huvud, men inte mer....

 

ha en bra dag nu..

 

KRAM

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se