Direktlänk till inlägg 14 juli 2010

Paket

Av Elisabeth - 14 juli 2010 08:53

Garn och choklad paket har anlänt,

och ett har skickats....

Bild kommer på det första,

och jag hoppas att chokladen

håller sig bra i det andra...

 

Värmen då?

Den verkar hålla i sig.

 

Grillning hos föräldrar i går -

Maken satt i tryggt förvar

under ett paraply -

för naturligtvis så regnade det

småspik just vid grillningen.

Men det blev liiiiite svalare!!

 

Får se hur vädret är i dag...

bad på schemat kanske?

 

Om inte annat så ska jag

leta på något

ROLIGT att

sticka.

 

KRAM på er..

 
ANNONS
 
Inge

Inge

16 juli 2010 10:19

Hej Elisabeth! Tusen och åter tusen tack för det härligt innehållsrika garn och chokladpaketet. Tidningen Krysset är liksom pricken över i:et. Ha det skönt i sommarvärmen. Hoppas att det snart blir svalt och börjar regna för här har vi i en veckas tid haft över 30 grader och inte en droppe regn.
kram
Inge

http://nallepuh.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se