Direktlänk till inlägg 20 juli 2010

Urtråkigt

Av Elisabeth - 20 juli 2010 11:36

Jag frostar av frysen....

Finns det något mer tråkigt än det?????

 

Måste dock, eftersom vi ska åka och

storhandla på eftermiddagen.

Son nr 2 ska köpa aen dator för

sina egentjänade pengar...

 

Så min lediga dag består av

nyttosaker att göra..

 

Nästan lugnare att vara på jobbet....

 

Har börjat på en Revontuli igen...

 i ett för mig nytt garn...

 

CALIFORNIA

Salida.

(75% ull)

Ett behagligt garn att sticka i dock....

 

 

 
ANNONS
 
Iwona

Iwona

21 juli 2010 14:48

Tack att du är med min utlottning!
Ha det skönt!

http://stickterapin.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se