Direktlänk till inlägg 26 augusti 2010

Helgjobb

Av Elisabeth - 26 augusti 2010 20:47

Jobbar HELA helgen..

Visst är det lite trist?

 

Planerna går framåt -

en Göteborgsresa är

planerad till första helgen

i oktober...

Ska hitta på lite roliga garnaffärer

tänkte jag..

Ev kan man kanske hitta någon

efter vägen också... 

 

Om inte annat ett trevlig cafe´.....

 

 

 

Vidare så väntar vi på

ett datum då vi får säga

Hejdå till vår

J...

 

På sätt och vis ser jag framemot det,

och en annandel av

mig vill inte alls -

Lite som en struts....

om jag inte ser(vet) att det

har skett, så

har det inte hänt...

 

 
ANNONS
 
Cecilia

Cecilia

26 augusti 2010 22:19

Begravningsdagen är fruktansvärd men också lite skön; det blir så sorgligt och man är ledsna tillsammans och man får ett avslut. Sedan är det resten av sorgen, men begravningen är åtminstone ett steg i processen. Kram.

http://cecilias-sida.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se