Direktlänk till inlägg 25 september 2010

Lördag med regn..

Av Elisabeth - 25 september 2010 15:46

Jag har inte fått speciellt mycket gjort

under veckan, trots att jag har vart sjuk..

Mina bihålar gillade inte förkylningen alls, feber
som inte ger med sig samt sprägande ont i näsan..

så nu äter jag antibiotika mot detta.

 

Jag har slutfört ett par sockor i

ZAUBERBALL GARN -

Vackra övergångar, men inte ett favvogarn...

 

Nu har jag börjat på ett nytt par sockor -

"Sockor med falska flätor.."

...I Zauberball garn...


(Dålig bild -  jag vet, men det är lättast att fota med mobilen...)


Lördagen har inneburit  skojakt åt mina fyra barn..

Sprang på en skorea, så nu klarar vi oss ett litet tag.

 

Vidare ska jag laga maten, och

bara vara nu..

jag blir slut av att göra det minsta lilla..

 

TREVLIG HELG!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se