Direktlänk till inlägg 26 september 2010

Garn

Av Elisabeth - 26 september 2010 11:03

Just nu är mina favoritgarner:

 

  • FAME RAND- ett härligt garn att sticka i, med härliga färger!!
  • FAME TREND -Vackra färger, dock ojämt spunnet.. Passar kanon till spetssjalar tycker jag.
  • ZAUBERBALL - Får många minus för det har vart många knutar i de nysta jag har haft. Just nu är det dock helt ok. Färgövergångarna är UNDERBARA!!
  • KAUNI - Älskar jag, även om det är stickigt..
  • DROPS DELIGHT- Ojämt spunnet, men härliga färger... Passar till sjalar

VILL PROVA:

 

  • HEAVENS  HAND
  • COLINETT JITTERBUG
  • NORO

 

Vidare vill jag prova att sticka i merinoull...

Men det finns ju så mycket!


(Jag har alltså inte sorterat några mönster än...utan fastnade framför denna maskin som visar alla möjliga vackra garner!!)


 
ANNONS
 
mary-ann

mary-ann

26 september 2010 18:14

har oxå en förkärlek för Fame :)) gjorde värdens kupp på tradera...9 nystan ink frakt för 340 kr...me like...hehe

http://paristickor.blogspot.com

Elisabeth

27 september 2010 10:05

mmm - låter bra! jga fick två nystan billigt...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se