Direktlänk till inlägg 27 oktober 2010

Ny garnaffär på nätet

Av Elisabeth - 27 oktober 2010 15:42

Jag har hittat en ny garnaffär på nätet
med massor av fina garner...

 

TIINAS GARN

 

Klart prisvärda garner med
Aloe och Jojoba..

 

"Nalle" heter garnerna, och

"Sju bröder"..

 

Nu ska jag ner till Posten,
och hämta ett paket -

Jag hoppas att det är
mitt HEMLISPAKET....

 

Uppdatering kommer... 

  

 
ANNONS
 
Cecilia

Cecilia

27 oktober 2010 16:51

Åhå! Det såg trevligt ut hoss Tiinas....inteköpainteköpainteköpa.... :-)

http://cecilias-sida.blogspot.com

Elisabeth

27 oktober 2010 16:56

eller hur...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se