Direktlänk till inlägg 20 november 2010

Ont!

Av Elisabeth - 20 november 2010 09:47

ni som läste min blog förra året

i december..

Minns ni min vurpa vecka före jul??


Jag körde en repris i går kväll, men

handen käns ok i år..

Foten kan jag halta hjälpligt på.

Väntar ett tag innan jag åker in.

Den är antagligen inte bruten, men

ledbandet har fått sig en känga igen...

SUCK.
 
ANNONS
 
Cecilia

Cecilia

20 november 2010 10:16

Aj! Låter inte bra! Borde du inte kolla upp det så snabbt som möjligt?
(Och det ska komma från mig som gått ett halvår utan känsel i smalbenet efter en rejäl smäll...men det börjar komma nu, så nu är det inte heller någon idé att gå!)

http://cecilias-sida.blogspot.com

 
Ingen bild

http://rosenvante.blogspot.com

20 november 2010 11:39

Nej, vilken otur du har. Hoppas det inte är så allvarligt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se