Direktlänk till inlägg 27 februari 2011

söndagprat

Av Elisabeth - 27 februari 2011 10:28

Bubbelgums 

HARUNI....

i ett bambu/bomullsgarn

(underbart att sticka i...)

 

 Ska göra den mindre än de andra jag har gjort...

 

Håller även på med sockor...

(ovanligt va?)

 

Annars?

 

En nära vän har fått en stroke -

endast 46 år gammal...

Tufft, men hon är stark...

Du finns i våra tankar

S...

 

Tröttheten och stressen gör sig mer påmind nu när

vi har mycket på jobbet.

Jag är konstant trött, har ingen

motivation alls.

Orkar knappt med

mig själv..

Även om det är snäppet bättre

än förra veckan.

 

Februari är snart över -

årets värsta månad

trots att den är kortast

av alla månader

 

Jag hoppas på

en bra månad nu...

 

KRAM

på er!!

 

 


 
ANNONS
 
Cecilia

Cecilia

27 februari 2011 11:12

Gott att ha fina stickningar att vila med när det snurrar snabbt och grått runt om! Hoppas det snart blir ljusare! Kram.

http://cecilias-sida.blogspot.com

 
Annika R-G

Annika R-G

27 februari 2011 16:51

Vet hur det är att vara konstant trött, och för mig var stickningen ren terapi. vackra garner och vackra mönster

http://belindasmamma.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se