Direktlänk till inlägg 21 mars 2011

Måndag hela veckan?

Av Elisabeth - 21 mars 2011 13:39Bästaste Divan
vet sin plats!


Mitt gula garn. . .

Mjukt o mysigt!

tack snälla

TILDABELLAN!

Funderar ivrigt på vad som kan

göras av det nu...


Ett stycke barn (nr 3)

kom hem från skolan med

svid i hasen..

Nr 4 klagade i morse..

Jag har två lediga dagar nu så vi får se

 i morgon vart vi

står i

VAB...


Annars så är det lugnt hemma ...

Tack för stöttning...

 
ANNONS
 
TildaBellan

TildaBellan

22 mars 2011 22:53

Tack själv! Härligt att du blev nöjd och tyckte om det. Tror du kommer att fixa till något riktigt läckert av det. Lycka till!
Kram

http://tildabellan.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se