Direktlänk till inlägg 29 mars 2011

Sjuuuuk...

Av Elisabeth - 29 mars 2011 18:52

Jag har provat på sjukhus..

inte att jobba då,

utan at utnjyttjat det...


Börjar från början:

Söndag fm: Ont i njurtrakten.KOm och gick under dagen,

men det blev allt värre.

Vid 18 så ringde jag 1177,

och fick order om att åka

in till akuten - lät som Njusten...

(jag har aldrig haft så ont...)

In på akuten -

  

under de tre kommande timmarna fick jag

två Voltarensprutor utan effekt.

Då kom starkare saker fram -

in med en infart i armen och så fick jag

Ketogan---


Fortfarande ont men inte på samma sätt...

Under natten fick jag sedan iväg på

röntgen, och även påfyllnad av Ketogan..

Men sova?

inte mycket..

  

Efter ronden fick jag beskedet att

prover var ua, röntgen var ua och de vet inte

vad det är..

Hem med smärtlindring

(Alvedon, diklofenak samt Tramadol v.b),

och återkomma om jag fick lika ont igen...


All heder till akuten och all personal som

sliter med allt för att få det att flyta.


Hur jag mår?

Jag har ont än, men inte lika -

trött och är mör...

som det ska då..


Ja...

jag saknar fortfarande vuxet sällskap....

 
ANNONS
 
Mona

Mona

29 mars 2011 19:35

Hoppas att värken är över nu. Jobbigt när man inte vet vad det är för fel.

http://hastaskola.blogspot.com

 
mary-ann

mary-ann

30 mars 2011 00:03

åh men stackare...krya på deg...kram

http://paristickor.blogspot.com

 
Cecilia

Cecilia

30 mars 2011 09:26

Hoppas det är bättre nu! Trist att inte få besked om vad det är. Hoppas det går bort och aldrig mer kommer tillbaka!

http://cecilias-sida.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se