Direktlänk till inlägg 5 april 2011

Kofta

Av Elisabeth - 5 april 2011 07:27

Jag har börjat med en kofta...

Vet inte hur det gick till men....

  

Nu är det gjort.

 

STORA stickor...

6 och 7,

garnet är ett jag har massor av -

WALES från

Marks och Katten.

Ett blandgarn bomull/Akryl

som randar sig själv

i långa, mjuka partier.

Lite av ett mohairgar,

så jag hoppas att jag slipper

repa upp....

Hur somhelst -

den blir lätt som en fjäder!!

Vad mer?

Jag ska jobba tre pass nu -
två kvällar och ett dagpass.

Stickfronten?
Jag försöker hitta på något mer

att sticka.

Har bestämmt att tre saker är lagom att ha
på g..

  • Ett par sockor(alltid)
  • Koftan(just nu)
  • ????

Mina vänner -

FÖRSLAG EMOTAGES!!!

 
ANNONS
 
Cecilia

Cecilia

6 april 2011 06:40

En sjal, förstås! :-)

http://cecilias-sida.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se