Direktlänk till inlägg 13 april 2011

FK...

Av Elisabeth - 13 april 2011 07:52

Kan man bli bra trött på..

"Du har plats 249 i kön..."

Japp-

249!!!!!


Hipphurra!


De har startat ett ärende

om min TFP,

eftersom jag deltidsstämplar...

Inget ont om det -

men det är ju bra om jag kan få

reda på det

etersom det försenar utbetalningen

ganska mycket..

De är faktiskt pengar som

redan är dragna från min lön-

för två månader sen!!!


Inte nog med det -

Jag ska slåss med AF

med...

Min vecka är fullbordad....


stickningen?

njaaa -

har inte hunnit

med det.

Är dock ledig tre dagar

nu, så vi får väl se...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se