Direktlänk till inlägg 1 juni 2011

Första hjälpen

Av Elisabeth - 1 juni 2011 07:33

Tror jag får göra första hjälpen på
bloggen nu....
det är du så man skäms...

  


Majmånad har inspirationen
INTE

vart på topp...

trots att jag älskar månaden!


Sommaren har rusat fram, och vips så
har vi en
SOMMARMÅNAD!!!
Det går för fort - stoppa tiden!!!
  
Jag har fyllt år -  ett steg närmare
40..
Vi har tackat av chefen,
Det har vart 50årsskiva osv....

  


Och under det sista dygnet på
maj månad så lyckas två av tre få barn!!

VÄLKOMNA
EMIL och EMMA!!

          

  

NU
laddar vi för Juni -
Med student, och examen
och en massa födelsedagar!!
  

Jag har dessutom fått min bytesvän i
LULEÅ (garn och Tebyte)

Paketet planeras för fullt!!


Sist men inte minst:

På stickorna sitter ett par

MONKEY sockor...

Lagom avancerat just nu...


Ha en trevlig dag!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se