Direktlänk till inlägg 13 juni 2011

Pingsthelg med fart!

Av Elisabeth - 13 juni 2011 09:15

För han har tagit studenten...

Min "lilla"äldsta är stor!!

Inte med lysande betyg precis,
men ändå...
Kanonväder, vackra barn och
tårar i ögonen!!

 

Detta var i fredags -
seda fortatte det hela helgen -

De kom hem i lördags
från Stockholm,
och firade med de som tog studenten här
 i lördags -

Söndagen gick i ett ganska lugnt tecken...


Nu börjar vuxenlivet....


Själv är jag fortfarande risig -

med hosta, och snorighet...

jobbigt värre...


Mitt TEPAKET  har kommit!!


Tack snälla- 

ska ta kort så fort

jag kan och visa !!


Nu blir det kaffe och laddnng

med allt som måste fixas -

Studenten måste fixa nytt legg och bankkort -
han tappade sitt på flaket i fredags...
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se