Direktlänk till inlägg 19 juni 2011

Förlåt!!

Av Elisabeth - 19 juni 2011 14:20

Snälla

TE och GARN

kompis...

Ditt paket kommer på

måndag eller tisdag -

Jag glömde helt av att
skicka det i veckan-

Fy på mig!!!


Jag är äntligen

frisk!!

Efter en ordentlig förkylning
som blev till en bihåleinflammation
så är jag FRISK!!

Och -

Jag ska jobba hela veckan!!

Längtar efte mina söta kamrater!!!!Stickningen har legat nere -  har inte haft
ork att sticka ens -

så då är det illa...


I helgen har jag haft en födelsedag-

nr tre fyllde 12år igår...


Trevlig söndag på er!!


 
ANNONS
 
Britt Axelsson

Britt Axelsson

21 juni 2011 14:41

Tack för det fina garnet och te-paketen som jag fått idag.
Det ska bli spännande att sticka av sockgarnet, det hade jag ej sett tidigare.
Bomullsgarnet blir nog till disktrasor. Jag har ett jätteroligt mönster som jag stickat för ett tag sen. Tygpåsen kommer att vara en påminnelse om mitt garn och te från dig. Den ska användas som stickpåse.
Tusen tack.
Kram Britt

http://brittirene.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se