Direktlänk till inlägg 25 juni 2011

Glad sommar..

Av Elisabeth - 25 juni 2011 11:08

Bloggen går på halvfart -
antagligen pga
brist på objekt att sticka...

Letar förtvivlat efter

motivation,mönster och

allt det där ni vet....

Kan någon hjälpa mig med det???
En enkel spetsbolero skulle behövas till
mina sommarklänningar...
Eller en enkel, trevlig sjal...
Eller...

jaa...

      


Jag är åter på jobbet -
Men man längtar till

SEMESTERN NU!!

Jag har bara 9 pass kvar, om
det inte blir extra pass sista veckan...
Sista veckan ja...
Då jobbar jag måndag dag och
sedan ledig till söndag -
då jag kör en enkel kväll...

Lite tjyvstart på semestern...

  Midsommar för oss?

Jobb för mig till 16 -

hemma vid 17

Grill, gott i glaset -

och somna på soffan kl

22,30...


Idag ska vi fiska på
eftermiddagen -

DET är midsommar för oss!!

Jag är ledig tills på

torsdag, imorgon kommer nr 1 hem

med sin kompis för vidare färd på
måndag till Borlänge

och

P&L!!!


Ha en lugn midsommardag!!

KRAM!!


 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se