Direktlänk till inlägg 10 juli 2011

Tre kvar

Av Elisabeth - 10 juli 2011 11:05

nu i dag har jag bara

tre pass kvar på jobbet
innan semestern slår till!!

Idag och i morgon,

och sedan på söndag kväll...

Ja, jag vet att det kan vara lite tokigt,

men jag tröstar mig med att det

kanske kan bli lite extrajobb i veckan,

samt att söndagen blir sååå

lättjobbad!!!

Sen har vi fyra veckors semester!!!


När den är slut ska jag stara

upp mina studier - 

NU ska jag få mitt slutbetyg!!


Ämnerna som ska läsas är matte B,SvB,

religon och naturB...

Samtidigt som jag jobbar...


Varför ta det lugnt...???


På stickfronten?

Jag trökar vidare med sockor -

det kommer att behövas senare.

Det går dock långsamt.


Föfrsöker hitta en

BOLERO..

men hittar inte någon

jag vill ha/göra...


TIPS??? 
ANNONS
 
mary-ann

mary-ann

10 juli 2011 11:43

välkommen i dom semesterledigas förening sen :))

http://paristickor.blogspot.com

 
Cecilia

Cecilia

10 juli 2011 23:31

Härligt med semestern!
Kul med studierna, lycka till!

http://cecilias-sida.blogspot.com

 
Ingen bild

Chatrine

14 juli 2011 00:50

Du får höra av dig om du behöver hjälp med någonting,
så kan jag försöka hjälpa dig.. =)
Lycka Till
och se nu till att njuta på semestern..

Elisabeth

15 juli 2011 10:42

Det ska jag göra - kan ju behövas misstänker jag....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se