Direktlänk till inlägg 15 juli 2011

Snart semester.

Av Elisabeth - 15 juli 2011 10:42

Ett pass kvar -

söndag kväll...

Den kommer att vara lättjobbad!!!


Mina tankar i dag går till

Bästa J  med familj...

De åker karusell med stort K

just nu...

Vi håller alla tummar som går för

lilla O.

        jag har sett till att börja ut och gå....

gick ut hårt -

vilket gjorde att jag

knappt kunde gå i två dagar,

men jag håller i...

Idag ÖSER det ner -

men ut ska jag...
frågan är om jag ska göra det nu

eller hoppas att det ger sig lite...


Stckningen går framåt - ett par sockor klara,

och nästa är på G.

Ska försöka börja på

en sjal..Än en gång -

Mina tankar finns hos er

J och A...

Hoppas att karusellen

stannar snart

så ni får komma hem

med lilla

O...
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se